Tlf.: 22 50 63 50

E-mail: info@tomsoe.dk

Tommy Sørensen i Roskilde, Sjælland, DK på Houzz

ANLÆGSGARTNER

​Tomsø Anlæg & Service – alsidig anlægsgartner i Roskilde

​Haven er et fristed for både børn og voksne, og derfor skal den have den helt rette indretning. Det kan dog være svært at overskue de mange muligheder, som findes inden for anlægsarbejde, og Tomsø Anlæg & Service i Roskilde tilbyder derfor at stå for alt lige fra beplantning til komplette totalløsninger i Roskilde og omegn.

Anlægsgartner med stor erfaring og høj ekspertise

Tomsø Anlæg & Service har mange års erfaring som anlægsgartner. Vi har beskæftiget os med alle former for anlægsarbejde, og vores høje krav til kvalitet og omhyggelighed er din garanti for flotte og professionelle løsninger.

Som anlægsgartner har vi kompetencer inden for:

  • Beplantning
  • Beskæring af træer og buske
  • Belægning/brolægning (indkørsler, terrasser, havestier m.m.)
  • Opsætning af hegn og støttemur
  • Samt meget mere.

Kreative og unikke løsninger

Vi har mange idéer til både dekorative og praktiske løsninger. Vores mangeårige erfaring som anlægsgartner gør os i stand til at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger.

Kun fantasien sætter grænser, og i samråd med dig finder vi frem til en haveløsning, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Kontakt din professionelle anlægsgartner i Roskilde

Ring til os allerede i dag på telefon 22 50 63 50 eller kontakt os på mail info@tomsoe.dk for et uforpligtende tilbud og få en professionel anlægsgartner til at se på din opgave.​

Firma

Tomsø Anlæg & Service

Ågerupvej 67, 4000 Roskilde

CVR: ​30336194

​Kontakt

Tlf.: 22 50 63 50

E-mail: info@tomsoe.dk